Ga terug

Lampen

Met deze hippe hanglampen en staande lampen geef je extra smaak aan je interieur. De lampen zijn in Scandinavische stijl ontworpen.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

25 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

25 artikel(en)

Met deze hippe lampen van Hubsch Interior en Broste Copenhagen geef je extra smaak aan je interieur. Alle lampen zijn in Scandinavische stijl ontworpen en dat zie je: eenvoudige ontwerpen, met een rustige uitstraling. 

 

Hanglampen

De stoere industriële hanglampen van Hubsch zijn een aanwinst voor je keuken of woonkamer. Elke lamp is met zorg gemaakt en dat zie je meteen: prachtige afwerking en degelijke materialen. De koperen binnenkant van de dichte lampen zorgt voor een mooie verspreiding van het licht, als een spiegel. Tip: hang twee of drie van de kleine hanglampen op een rijtje, dat geeft een mooi rustig en symmetrisch beeld. Oneven aantallen werken hierbij beter dan even aantallen.

 

Sfeer in elke ruimte

Niet alleen in de woonkamer zijn deze lampen een aanwinst, ook in de slaapkamer of zelfs in het toilet stralen ze voor je. Dat ziet er al snel heel anders uit dan een saaie plafonniere toch? Er is tegenwoordig veel keuze in mooie gloeilampen, met helder glas en een kunstige gloeispiraal, die passen hier heel goed bij en maken het af.

 

Aansluiten? Heel makkelijk!

Elke hanglamp worden geleverd met een lang twee-aderig zwart snoer, waarmee ze gemakkelijk aan een plafonddoos kunnen worden bevestigd. Ook kan je de lamp zo gemakkelijk ophangen aan een houten balk. Maar je kunt er zonder problemen ook een stekker aanschroeven als je dat makkelijker vindt. De papieren hanglamp is de uitzondering, die is als enige voorzien van een wit snoer met een platte stekker eraan.