Ga terug

2018 meubelcollectie van Hübsch Interior

Blog over de nieuwe meubelcollectie van Hübsch Interior voor 2018 - Homezy

 

De 2018 Tendencies collectie van Hübsch Interior zit opnieuw vol inspirerende producten. De nieuwe Hübsch meubelcollectie is een mooie mix van nieuwe, tijdloze must-haves en redesigns van oude classics. Zoals altijd maakt Hübsch graag gebruik van hout en metaal, waardoor de producten een stoere uitstraling hebben. Mooi en functioneel ontworpen, dat spreekt ons erg aan. We laten je graag de mooiste foto's zien uit de nieuwe collectie.

 

In 2017 introduceerde Hübsch al een prachtige collectie kleine eiken meubels. Dit jaar hebben ze deze meubelcollectie verder uitgebreid, met een aantal verrassende items! De aandacht voor unieke details maakt het verschil, het is net iets anders dan de andere Scandinavische woonmerken.

 

Metalen meubels

Meubels van zwart metaal zijn één van de belangrijkste materialen uit de collectie. Ze bieden talloze mogelijkheden om te combineren. De console tafels en plantenbakken zijn mooie voorbeelden hiervan in onze shop.

 

Metalen side table van Hübsch Interior

Een prachtig plaatje, de Hübsch side table is gemaakt voor deze lamp en stoel lijkt het wel. Er is ook een brede variant van beschikbaar.

 

Brede side table van Hübsch Interior

De brede side table is heel handig in de hal of op de overloop, een praktische plek om je favoriete boeken of magazines te bewaren. De ronde buizen zijn een mooi detail, die voor een beetje retro-gevoel zorgen.

 

Plantenbak grijs van Hübsch Interior

Stoere plantenbak van Hübsch met legplank, die ook als divider kan dienen tussen twee buro's op kantoor. Ook weer gemaakt van metaal voor een moderne uitstraling in huis.

 

Kleine side table van Hübsch Interior

Een schattige kleine side table in twee etages, in mat donkergroen dit keer. Echt een trendy kleur die goed matcht met grijs, blauw en aardetinten.

 

Natuurlijke eiken meubels

Tijdloze houten meubels geven niet alleen een lichte uitstraling aan het interieur, ze passen ook in bijna elke ruimte vanwege het praktische ontwerp. Naturel eikenhout is heel sterk en heeft een warme, lichte kleur. De Hübsch meubels ogen daardoor vriendelijk en warm.

 

Houten kastje met twee etages van Hübsch Interior

Dit bijzondere kastje valt gelijk op door de schuin geplaatste poten aan de voorzijde, die een moderne twist geven aan dit meubel. Typisch een Hübsch meubel ontwerp!

 

Tafel met glazen vitrine van Hübsch Interior

De details maken het verschil: de afwerking van ieder meubel is fenomenaal, alles zit perfect in elkaar. De meubels worden, op de poten na, compleet geleverd. Deze vitrinetafels zijn heel mooi voor het laten zien van je pronkstukken in huis.

 

Staand kastje in eikenhout met diagonale staanders, door Hübsch Interior

Weer een opvallend ontwerp van Hübsch dat tegelijk heel praktisch is: door de schuine staanders ontstaat een extra plank met legruimte. De zwaartekracht zorgt ervoor dat het kastje toch stevig staat.

 

Eikenhouten plantenbak met boekenvak, gemaakt door Hübsch Interior

Sinds kort ook in de shop, deze geweldige eikenhouten plantenbak met vakken voor tijdschriften of boeken. Een simpel, elegant ontwerp van Hübsch dat terecht erg populair is!

 

Hübsch Interior interieur 2018, meubel collectie

Eiken meubels combineren heel goed met veel andere tinten, ook met beton of textiel. Een goede tip is nog steeds: geen hout op hout. Zet liever geen naturel houten meubel op een houten vloer, dan vallen de verschillen in tint des te meer op.

 

Woonaccessoires voor kleine ruimtes

De gang, de hal en de overloop zijn vaak lastige ruimtes om goed te stylen. Je hebt vaak behoefte om er wat dingen op te bergen, zoals je sleutels, tassen en schoenen, maar hoe doe je dat op een leuke, inspirerende manier? Met deze stijvolle accessoires van Hübsch kom je een heel eind.

 

Vloerkleed met zwart-wit motief, Hübsch

Deze lange bank van eikenhout en het elegante kleed geven aan deze kille ruimte gelijk de nodige warmte en leefbaarheid. Door de toegevoegde accessoires op het bankje wordt het een gezellig hoekje in huis.

 

Staande plantenbakken van Hübsch

Deze twee plantenbakken van Hübsch zijn perfect voor dit soort ruimtes: ze zorgen voor een groene touch aan je interieur, en waar nodig voor wat privacy zoals voor dit lange raam. De combinatie doet het goed, ook door de combinatie hoog/laag.

 

Planten en potten met mand en vloerkleed van jute, Hubsch

Planten = gezelligheid, zeker als je er een aantal bij elkaar zet. Juist door de verschillende formaten planten en de verschillende potten & manden krijg je een leuke sfeer.  Het houten bankje en het jute kleed maken het af!

 

Vitrinekast

Na de trolley maakt nu de vitrinekast haar comeback. Steeds vaker zien we een redesign van de klassieke vitrinekast in het interieur. Ze zijn ideaal voor in de keuken om je servies een mooie plek te geven, of in de woonkamer voor je boeken of siervoorwerpen.

 

Vitrinekast en metalen plantenbakken, Hubsch interior

Deze nieuwe vitrinekast van Hübsch Interior is gemaakt van mat donkergroen gelakt hout, bijna tegen zwart aan. Een stijlvolle retrokleur die in veel interieur op zijn plaats is. De combinatie met de opvallende plantenbakken is prachtig toch?

 

Lage vitrinekast in matgroen hout, Hubsch inteior

Ook deze kleine variant van de vitrinekast in dezelfde matgroene kleur is een beauty. Door de afgeronde hoeken krijgt het een soort jaren-50 accent, heel apart en smaakvol. De vitrinekasten zijn op aanvraag leverbaar.

 

Bron foto's: Hübsch Interior