Ga terug

Upgrade je interieur met de lente-zomer 2019 collectie

Het voorjaar is nu echt begonnen, heerlijk! Bij de meeste mensen kriebelt het toch wel als de voorjaarsbloemen weer in de winkels staan. Lentesfeer betekent kleurrijk, na de grijze winterperiode zijn we er wel aan toe om het huis een opfrisbeurt te geven met een flinke dosis lente.


Een grote verandering of een make-over is niet eens nodig. Met de juiste woonaccessoires creëer je al snel een zomerse sfeer in huis. De nieuwe 2019 lente-zomercollectie van onze geliefde Deense woonmerken Broste Copenhagen en Hübsch Interior gebruiken altijd de natuur als inspiratiebron. Hun focus ligt niet alleen op de vormen, kleuren en textuur van de zomer maar ook op de duurzaamheid van de natuur. Daarom laten we ons graag inspireren door deze tijdloze en stijlvolle collecties.

 

Kleur van het jaar: spiced honey

Je ziet meteen dat de nieuwe collectie van Broste Copenhagen helemaal 'on trend' is. De Flexa kleur van het jaar is dit keer namelijk Spiced Honey. Dat is een warme beige-gele honingkleur, een mooie natuurlijke tint om te mixen en matchen met andere kleuren. De Broste collectie past hier helemaal bij.

 

De kleurtrend van 2019 bestaat verder uit petrol blauw, geel, groen en warme tinten zoals perzik roze en blush rood, afgewisseld met goud of messing als accentkleur voor de accessoires. De warme goudgele tint past goed bij aardse poedertinten, zoals in de woonaccessoires van Broste Copenhagen.

Tip: vind je het wat te drastisch om meteen een hele muur met een uitgesproken kleur te schilderen? Experimenteer dan met woonaccessoires in deze tinten en bereik zo hetzelfde frisse, warme effect.

 

Botanisch groen

Groen in huis doet het altijd goed, in elk seizoen. Haal buiten naar binnen, zeggen ze niet voor niets. De makkelijkste manier om dat te doen is het opfrissen van je bestaande planten en bloempotten.

 

Hubsch hangende bloempotten in zwartDeze fraaie hangende bloempotten van Hübsch Interior vallen op door de bijzondere metalen hangers, die rondom de potten vallen. Heel mooi bij een industrieel interieur!

 

Caroline hangende bloempotten van Broste Copenhagen

De trend van de hangende bloempotten blijft nog wel even, gelukkig maar! Ze brengen sfeer in je interieur en voegen een groen accent toe op elke plek in huis. De Caroline hangende bloempot van Broste Copenhagen is nieuw in de collectie dit jaar.

 

Lisa plantenstandaard van Broste Copenhagen Ook de staande bloembak of plantenstandaard wordt steeds populairder. Planten worden zo gelijk de blikvanger, ook is het een mooie manier om een loos hoekje op te vullen in huis. En verplaatsen is gemakkelijk, dus ze zijn geschikt voor planten die van schaduw houden of juist zonaanbidders zijn.

 

Bloempotten van Broste en HubschVariatie in vormen en kleuren van bloempotten en vazen is lekker speels. Elk seizoen komt Broste Copenhagen weer met nieuwe creaties die we inspirerend vinden. De Mushroom vazen in fuchsia-rood zijn heel fraai!

 

Zwarte esdoorn houten plantenbak van Hubsch InteriorDeze zwarte plantenstandaard van esdoornhout komt uit de nieuwe collectie van Hübsch Interior: stijlvol en praktisch. Ook mooi als room divider of tussen twee buro's in.

 

Kleurrijke en vrolijke woonaccessoires

Zonneschijn en vrolijke kleuren maken de zomer. Gelukkig zijn er genoeg nieuwe woonaccessoires die we kunnen gebruiken als accent voor de zomer.

 

Glazen vazen in het raam, gekleurd glas

Bijvoorbeeld deze mooie vazen met getint glas of een trendy bijzettafel. Ook een goed idee is om je kussens eens van een andere kussenhoes te voorzien in een frisse zomerse kleur, voor een leuk persoonlijk accent in de woonkamer.

 

Eettafel met twee zwart-messing hanglampenEen sfeervolle eettafel, die tot leven komt door het gekleurde glas en de typisch Scandinavische hanglampen: mat zwart en messing is een fijne combinatie.

 

Ronde side table Tristan met vazenKleur in huis fleurt altijd op, zoals deze blauwe Tristan bijzettafel en vazen laten zien. Zeker naast neutrale meubels is het een goede manier om een accent te leggen.

 

Dienblad Okey van Broste Copenhagen

Ook nieuw is dit schitterende ronde dienblad Okey van Broste Copenhagen, die met een of meerdere vazen erop een plekje verdient op het dressoir.

 

Ronde side table met gekleurde vazenEen vrijstaande side table zoals deze in wit metaal van Hübsch Interior is heel geschikt als je wat meer ruimte in huis hebt. De variatie in vazen maakt het heel vrolijk en eclectisch.

 

Hanglampen boven de tafel van Hübsch Interior Metaaltinten zoals messing of koper zijn heel goed bruikbaar als accentkleur in je interieur. Zo wordt in de hanglampen van Hübsch Interior messing vaak als subtiel accent gebruikt. Deze lampen kan je heel goed groeperen en samen ophangen. Verschillende vormen en materialen maken het extra speels.

 

LED peertje aan een hanglamp snoerIn een kleinere ruimte zijn pendant lampen met een mooie fitting vaak heel geschikt, het geeft ook een fijne open uitstraling en laat het licht nog beter uitkomen.

 

Zwart dressoir van essenhout, Hubsch interior

Dit prachtige zwarte dressoir van essenhout is afgewerkt met messing handgrepen, een uniek detail dat gelijk opvalt.

 

Buitenleven

Zodra de zon zich vaker en langer laat zien en de temperatuur stijgt, gaan we weer massaal naar buiten. Heerlijk in het zonnetje in de eigen tuin zitten en relaxen, wat een genot. Daarom spenderen we steeds meer tijd uit aan het opvrolijken van ons balkon of terras. Onze buitenleven collectie past daar helemaal bij.

 

Lantaarns op het terras in de tuin

Met wat nieuwe tuinmeubels en zomerse tuinaccessoires kunnen we een gezellig hoekje maken. Wat dacht je van deze gave tuinbank? Hangende bloempotten of een staande plantenbak zijn ideaal om te gebruiken als groen accent, zonder teveel ruimte te verliezen. Ook een leuk idee: zet wat bloempotten bij elkaar, aangevuld met een lantaarn of windlicht voor een knus gevoel. Laat het buitenleven maar beginnen wat ons betreft!

 

Loungestoel van Hübsch interior met bijpassend tafeltje (kruk) Een fijn hoekje om lekker van het mooie weer te genieten. De praktische, stijlvolle tuinmeubels doen het heel goed in combinatie met het tuinhout. Deze lekkere loungestoel en het mooie krukje, dat ook perfect werkt als bijzettafeltje, vormen een mooie set.

 

Rotan tuinmeubels van Broste Copenhagen

Rotan tuinmeubels zijn een tijdloze manier om van het warme weer te genieten en zijn vooral in een serre helemaal op hun plek. Geniet van het mooie weer allemaal en maak er een mooi voorjaar van!

 

Bron foto's: Broste Copenhagen, Hübsch Interior.