Ga terug

Broste Copenhagen 2018 herfst/winter collectie

Bij een herfst/winter collectie van een woonmerk gaat het om het creëren van een thuisgevoel, met comfort en warmte. Het Deense woonmerk Broste Copenhagen is hier een goed voorbeeld van: volop Nordic Modern, een woonstijl waar we bij Homezy erg van houden. Dit betekent dat hun collectie draait om eenvoud, minimalisme en functionaliteit. Deze najaarscollectie van Broste Copenhagen laat heel mooi hun focus op meubels, verlichting en textiel zien. En dat zijn toch de belangrijkste factoren die je huis gezellig maken?

Meubels

Broste Copenhagen gebruikt graag natuurlijke materialen in de ontwerpen, maar zorgt altijd voor een originele finish om het af te maken. Elementen zoals hout en metaal worden gebruikt voor textuur en om het unieke karakter te onderstrepen.

 

Broste Copenhagen herfst-winter 2018 meubels

 

Broste Copenhagen herfst-winter 2018 meubels 2Het kleurpalet van dit najaar bevat meer diepere, donkere kleuren. Van oranjebruin, grijs taupe, mat blauw tot roestbruin met accenten van messing. Deze mooie mix van kleuren en materialen zorgt voor balans en diversiteit in de woonaccessoires in huis.

 

Broste Copenhagen herfst-winter 2018 Rakel vaas en kussensDe 'Rakel' vaas van deels geborsteld en deels helder glas is van handgemaakt Toscaans glas. Zelf zijn we ook fan van de mooie nieuwe kussens, in stemmige winterse kleuren.

 

Broste Copenhagen herfst-winter 2018 meubels 3

 

Verlichting

Als de dagen donkerder beginnen te worden, blijven we vanzelf langer binnen. Goede sfeervolle verlichting voegt dan niet alleen gezelligheid, maar ook warmte toe in huis. De nieuwe lampencollectie van Broste Copenhagen biedt veel keuze, van tafellamp tot hanglamp.

 

Broste Copenhagen herfst-winter 2018 lampen

 

Broste Copenhagen herfst-winter 2018 hanglamp StripeDe 'Cord' hanglamp en de 'Stripe' LED-lamp zijn een ideale combinatie van retro en modern, die niet misstaan in een hedendaags interieur.

 

Broste Copenhagen herfst-winter 2018 spiegels

 

Broste hanglamp en Grod servies 2018

 

Servies

Naast de populaire Nordic Sea en Nordic Sand series heeft Broste Copenhagen ook een complete collectie exclusief glaswerk, bestek en keukenaccessoires. Kijk ook eens naar de mooie linnen servetten en tafekleden, in verschillende zachte kleuren. Dit jaar nieuw is het opvallende Amber glaswerk: puur Scandic Design met een subtiele "touch of glamour".

 

Broste Sand servies en glaswerkHet Nordic Sand servies (linksboven) combineert erg mooi met het Grød servies (rechtsonder), net als het fijne glaswerk van de Bubble en Amber serie.

 

Broste Copenhagen Amber glazen en karaffenKlassiek en toch helemaal van nu: het Amber glaswerk van Broste is opvallend en stijlvol.

 

Broste Copenhagen Gracie tafelkleden en servetten

De 'Gracie' linnen tafelkleden en servetten zijn er in diverse tinten, allemaal passend bij de Scandinavische stijl: vergrijsde kleuren en van natuurlijk materiaal. Een mooie manier om je feesttafel aan te kleden deze kerst.

 

Broste copenhagen Coal en Esrum servies

Zoek je iets anders dan het Nordic Sand en Sea servies, dan zijn de Esrum en Nordic Coal series waarschijnlijk een goed alternatief. Het Esrum servies valt op door de contrasterende kleuren: het bovenste deel is licht en glanzend, terwijl de onderste helft donker en mat is. Het Nordic Coal servies heeft een rustieke uitstraling en mixt heel goed met het Nordic Sea en Sand servies.

 

Bron foto's: Broste Copenhagen