Ga terug

Hubsch Interior

Hubsch Interior

Hubsch Interior is een Deens merk woondecoratie en woonaccessoires dat bekend staat om een design van hoge kwaliteit met een duidelijke eigen stijl. Onmiskenbaar Scandinavisch, met veel aandacht voor detail en een warme uitstraling: dat is waar Hubsch voor staat. Alle woonproducten worden in Denemarken door kundige designers ontworpen en dat zie je terug in de producten. Bij Homezy vind je van Hubsch online onder meer kleine meubels en lampen, die ons aanbod woonaccessoires mooi completeren.

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 146 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

Artikelen 1 tot 36 van 146 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hubsch Interior en de Scandinavische stijl

De designstijl waarmee Scandinavië beroemd is geworden straalt rust en eenvoud uit, met veel natuurlijke vormen en materialen in rustige tinten. Hubsch Interior past helemaal in dit plaatje: veel hout, glas en aardewerk, plus katoen en linnen. De gebruikte kleuren zijn veelal vergrijsd, met een prachtig understated resultaat. Juist door deze rustige tinten komt er veel warmte in je huis en wordt je woonkamer een echte leefplek, die je omringt met warmte. Het assortiment kan je goed combineren met onze andere woonmerken of met wat je al in huis hebt in deze stijl. Geniet van het luxe gevoel dat je met de smaakvolle Scandinavische woonaccessoires van Hübsch Interior in huis haalt.

 

De filosofie van Hübsch

Als je het woord letterlijk vertaalt vind je betekenissen als "aardig, mooi, bevallig, aantrekkelijk". Mooie woorden die de lading helemaal dekken! Volgens de ontwerpers van Hübsch staat in hun concept "happiness" centraal en dat voeren ze ook door in hun beleid richting toeleveranciers. Veel van de producten worden in Azië gemaakt, waarbij het Deense bedrijf voor langdurige samenwerking kiest en toeziet op goede werkomstandigheden ter plaatse. Want ons woongenot mag natuurlijk niet ten koste gaan van de mensen en de wereld die het voor ons (mogelijk) maken. Dat sluit heel goed aan bij hoe wij er tegenaan kijken: samen moeten we zorgen voor een betere wereld, voor iedereen. Fair trade zoals iedereen het graag ziet!

 

Twee collecties per jaar

Ieder jaar komt Hübsch Interior met twee colllecties, die je ook bij Homezy kunt terugvinden. Aan het begin van het jaar is dat de Tendencies collectie, die vol zit met inspirerende producten voor het voorjaar en de zomer. In augustus volgt de Occasions collectie, die onder meer een aantal spannende herfstproducten bevat. Daarnaast zijn er talloze woonaccessoires voor de winter speciaal worden uitgezocht om de feestdagen gezellig en sfeervol te maken. Daar kunnen we ons alleen maar enthousiast bij aansluiten!