Ga terug

Homezy - ­Wonen & Leven 

 

Betaalbare, luxe woon- en cadeau artikelen met een groen accent.

 

Online warenhuis Homezy biedt een uitgebreide collectie van bijzondere merken op het gebied van Wonen & Leven. 

 

Al onze woondecoratie producten voldoen aan de 3 Homezy standaarden: betaalbare luxe, uniekheid en eerlijkheid. 

 

Dat betekent dat je bij ons woon- en cadeau artikelen vindt van een hoogwaardige kwaliteit, met de garanties en service die je daarbij mag verwachten. En dat tegen betaalbare prijzen. 

 

Onze Scandinavische woonaccessoires, serviezen, en pure, Oosterse theesoorten zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd. Hiermee geef je je huis, tuin en balkon in een handomdraai een opfrisser die je niet in elke Nederlandse woning aantreft. Of doe je jezelf of iemand anders een uniek ‘me-time’ moment cadeau. 

 

En dat lekkere gevoel wordt versterkt door het feit dat Homezy alleen merken en artikelen woonaccessoires verkoopt die bewezen rekening houden met de duurzaamheid van onze leefomgeving. En die een eerlijk productieproces kennen. Zo is jouw betaalbare, luxe aankoop een tikje groen en 100% verantwoord, zonder dat je daar iets van merkt. 

 

Telkens weer opnieuw genieten van lekker wonen, samen tafelen, en momenten voor jezelf ? Je bent van harte welkom in onze webshop waar we je wekelijks inspireren met nieuwe producten, cadeautips voor elke gelegenheid en scherpe aanbiedingen voor elk budget. Ook vernemen we graag wat je van het online shoppen bij Homezy.nl vindt, dus laat vooral iets van je horen! Voor jou en met jouw bijdrage werken we elke dag aan een optimale shopbeleving, vol met mooie woonaccessoires en woondecoratie. 

 

Tot snel,  

 

Debbie en Taco
www.homezy.nl

 

Homezy-weetjes

 

  • Het idee voor Homezy ontstond toen wij zelf op zoek waren naar unieke, luxe maar toch betaalbare woondecoratie voor in ons eigen nieuwe huis. We wilden onszelf verwennen met de allermooiste woonaccessoires. Maar het moest wel leuk blijven qua budget. En we wilden zeker zijn van een goede, eerlijke en duurzame herkomst van de artikelen. De Homezy formule werd: luxe + besparen + bijdragen aan een leefbare toekomst = 100% genieten!
     
  • Het Chinese teken in ons logo staat voor ‘thuis’ en ‘familie’, de basis waar wij aan denken als we inkopen, contact hebben met onze klanten en zelfs als we pakketten in staan te pakken. Homezy komt bij jou thuis en daar willen we zorgvuldig mee omgaan!
     
  • Hiervoor hadden we bijna 20 jaar een succesvol IT-bedrijf, maar het kriebelde om iets anders te gaan doen. We wilden producten verkopen waar mensen blij van worden, die niet alleen maar functioneel zijn. Woondecoratie die we zelf ook mooi vinden en waar we helemaal achter staan. Daarom hebben we deze collectie bij elkaar gezocht voor je.
     
  • Lees ook zijn Homezy blog voor de laatste nieuwtjes