Ga terug

Business-to-business

Homezy voor bedrijven

 

Naast consumenten levert Homezy ook graag aan bedrijven, zowel voor kleine als grote aantallen kunt u op ons rekenen. Of het nu gaat om de inrichting van de spreekkamer, het opfleuren van een kantoor of een nieuw servies voor uw restaurant: we voeren de opdracht vakkundig en op tijd voor u uit. Bij elke bestelling krijgt u standaard een factuur met gespecificeerde BTW.

 

Grotere aantallen

 

Voor leveringen in grotere aantallen is een korting mogelijk. We maken graag voor u een offerte op maat, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Afhankelijk van de gekozen artikelen is er bij aantallen een levertijd van één tot enkele weken na bestelling. Daarom is het verstandig om op tijd contact met ons op te nemen, zodat u niet voor een teleurstelling komt te staan. Levering op een vooraf afgesproken datum is ook mogelijk, net als deelleveringen of dropshipping.

 

Stylisten

 

Uitlenen van producten voor een fotoshoot is ook mogelijk, we denken graag met je mee wat goed bij elkaar past. Omdat we het meeste zelf op voorraad hebben kunnen we je snel helpen. Er zijn geen kosten aan verbonden, mits alles weer in goede staat bij Homezy terugkomt. Vaste kortingsafspraken met stylisten zijn ook mogelijk, we horen graag van je.

 

Relatiegeschenken

 

Ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten en andere attenties kunt u bij Homezy terecht: dat is weer eens wat anders dan de standaard pakketten die iedereen wel kent inmiddels. Onze waxinelichthouders, geurstokjes en keukentextiel zijn hiervoor zeer geschikt: daarmee hebt u voor een bescheiden bedrag een mooie, blijvende attentie waarmee u echt iemand blij maakt. Voor een ruimer budget zijn onze lantaarns heel gewild.

 

Contact

 

Vragen voor Homezy? Op zoek naar een aanbieding voor onze producten? Neem contact met ons op per e-mail of bel met Homezy op 033-7851630. We reageren snel, dat is beloofd!