Ga terug

Rustik Lys Cadeaus

Hier vind je onze Rustik Lys Cadeaus. Zoek de mooiste uit, om het thuis nog gezelliger te maken. Laat je inspireren!

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

33 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

33 artikel(en)

Kado tips onder de tien euro

Je maakt altijd iemand blij met de Linum pepper kussenhoezen, of de sierlijke glazen vazen van Broste. Een kadootje hoeft niet duur te zijn, als het maat met zorg is uitgezocht voor de ontvanger. Voor tien euro heb je zo al een heel mooi kado te pakken! En ruilen of retourneren kan altijd binnen twee weken, daar doen we niet moeilijk over.

 

Een cadeau voor elke gelegenheid

Iedereen is dol op cadeautjes, het gaat vaak vooral om de gedachte: iemand heeft aan je gedacht en heeft moeite voor je gedaan. Kinderen zijn nog dol op speelgoed, maar als je eenmaal volwassen bent dan telt toch vooral de attentiewaarde. Met deze cadeautjes van Homezy kan je niet alleen iemand verrassen, maar geef je ook iets waar de ontvanger iets aan heeft. Onze woonaccessoires zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Geen rommel, maar mooi en degelijk - en dat zie je meteen.

 

Bezorgen bij de ontvanger

Ben je niet in de gelegenheid om zelf het kado te overhandigen, dan doen wij dat graag voor je. Bij je bestelling kan je gemakkelijk en zonder extra kosten een ander afleveradres opgegeven. Laat ons even weten als je iets persoonlijks op het kaartje wilt laten zetten, dat doen we graag voor je. Elk pakje wordt altijd mooi ingepakt, zodat je een écht kado geeft en geen product in een lelijk doosje.