Ga terug

Homezy Keukentextiel

Hier vind je onze Homezy Keukentextiel. Zoek de mooiste uit, om het thuis nog gezelliger te maken. Laat je inspireren!

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

1 artikel(en)

  • Homezy Cadeaubon

    Homezy Cadeaubon

    Vanaf: € 10,00

    Op voorraad
    Snel bekijken
Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

1 artikel(en)

Ons mooie keukentextiel fleurt je huis een beetje op! Afwassen zal wel nooit je hobby worden, maar met deze mooie theedoeken en keuken handdoeken wordt het in elk geval wat leuker. Ook de vrolijke schorten en pannenlappen zijn niet alleen prettig in gebruik, maar ook fleurig in je keuken. Van ons degelijke keukentextiel heb je gegarandeerd lang plezier. 

 

Keukentextiel bij Homezy

De katoenen theedoeken, schorten en ovenwanten van Linum zijn steeds mooi op elkaar afgestemd, met kleuren en patronen die je met elkaar kunt combineren. Dankzij het slimme kleurgebruik van Linum is alle textiel op elkaar afgestemd, kies dus gerust een paar verschillende theedoeken en je zult zien dat het werkt. En ze zijn heel stevig, je hebt hier lang plezier van. De vaatddoeken zijn een retro-alternatief voor de bekende gele doekjes die je op de meeste aanrechten terugvindt. Dit is toch veel mooier? Met mooi keukentextiel maak je de keuken een stuk gezelliger.

 

Waarom zo weinig keukenhanddoeken?

Nederland is een uitzondering in de keuken, omdat wij zowel een theedoek als een keukenhanddoek gebruiken. De een voor de afwas, de ander voor het afdrogen van je handen. Dat lijkt zo logisch, maar in de meeste andere landen gebruiken ze voor beide gewoon een theedoek - of verschillende theedoeken. Daarom is er relatief weinig keuze op het gebied van keukenhanddoeken, Linum bijvoorbeeld doet hier niet aan mee. Jammer, maar gelukkig hebben we van Broste Copenhagen een paar leuke handdoeken voor je, die net even anders zijn dan wat je waarschijnlijk gewend bent.