Ga terug

Homezy Vazen

Hier vind je onze Homezy Vazen. Zoek de mooiste uit, om het thuis nog gezelliger te maken. Laat je inspireren!

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

1 artikel(en)

Datum
Van laag naar hoog sorteren
36 per pagina

1 artikel(en)

Een vaas is een prachtige aanvulling op je interieur. Verse bloemen vragen om een mooie bloemenvaas om ze te laten stralen. Een glazen vaas brengt licht in je interieur, de aardewerken vazen zijn een lust voor het oog en ideaal voor bloemen of orchideeën. Elke vaas is ontworpen en gemaakt door vakmensen en dat zie je. We hebben de mooiste modellen voor je uitgezocht.

 

Vazen: tips

Zet een paar siervazen van verschillende formaten bij elkaar in een groepje, zo krijg je een mooie centrale blikvanger op tafel. Speel met verschillende materialen en kleuren en doe in elke vaas dezelfde bloemen: zo krijg je toch weer een onderling verband, die eenheid uitstraalt. Verse bloemen zijn natuurlijk het mooiste, maar ook met kunstbloemen kan je een geslaagd effect bereiken. Zeker op moeilijk bereikbare plaatsen in huis kan dat een uitkomst zijn.

 

Materiaalsoorten

Bij Homezy vind je vazen van glas en aardewerk, met in bijzonder gevallen een accent van koper of hout. Een vaas van aardewerk wordt meestal afgewerkt met een glazuurlaag, om te verfraaien en om beter te beschermen. Bij vazen van glas is dat niet nodig, maar door het oppervlak licht te ruwen kan je ook daar variatie in aanbrengen.