Ga terug

Accessoires voor een sfeervolle keuken

Keukenaccesoires van Broste en Hubsch

 

Met de juiste accessoires kan je de keuken extra sfeer geven, precies in de stijl die je zoekt. De keukenaccessoires uit Scandinavië zullen je vast aanspreken! Mooie snijplanken, voorraadpotten of servies zijn daarbij onze favorieten. We hebben tien prachtige sfeerfoto's voor je verzameld.

 

Snijplanken

Niet alleen om je groenten of vlees op te snijden, maar ook handig voor het presenteren van gerechten: de snijplank is behoorlijk "in" op dit moment! Dat snappen we best, want ze zijn ook erg mooi: onze snijplanken van marmer en eikenhout zijn echt een aanwinst voor je keuken.

 

keukenaccessoires
Een mooi voorbeeld van wat je kunt doen met accessoires in de keuken! De snijplanken hebben een handige plek op het aanrecht, zodat je snel de juiste maat vindt. We zijn ook dol op het mooie Pattern dienblad links op de foto.

 

Tyra snijplank van Broste Copenhagen

De Tyra snijplank van Broste is maar liefst 60cm lang, heel handog voor het serveren van meerdere gerechtjes of snacks tegelijk. Gemaakt van prachtig naturel eikenhout, zodat je er langs plezier van zult hebben.

 

Snijplanken en voorrraadpotten van Hübsch
Het lijkt wel een klassiek stilleven, zo mooi past alles bij elkaar. Een snijplank van marmer blijft ook na lang gebruik mooi, net als de eiken snijplanken van Hübsch.

 

Voorraadpotten

Voor het opbergen van muesli, koffiebonen of pasta kan je kiezen uit veel soorten opbergpotten, maar de selectie voorraadpotten uit Scandinavië steelt toch de show, wat ons betreft. Hübsch en Broste Copenhagen hebben allebei een mooie collectie, die niet misstaan op jouw aanrecht.

 

Glazen voorraadpotten en dienbladen van Hübsch interior

Glazen voorraadpotten zoals deze exemplaren kan je heel goed onderling combineren, door te kiezen voor verschillende formaten en stijlen. Ze zijn ook handig voor (losse) thee, rijst of snoep.

 

keuken met snijplanken van BrosteVoorraadpotten van keramiek hebben geen last van zonlicht en zijn daarom heel geschikt voor dingen die je lang wilt bewaren. De Nordic voorraadpotten met deksel zijn daarom een aanrader.

 

Ook weer een mooi stilleven, deze foto van Hübsch Interior. Weer valt de mix van verschillende materialen en formaten op, wat toch niet druk oogt omdat ze goed bij elkaar passen qua stijl.

 

Dienbladen

We kennen allemaal de standaard dienbladen van hout of metaal, maar er is zoveel meer keus dan alleen het oude vertrouwde. De dienbladen van Broste Copenhagen en Hübsch Interior laten zien wat er nog meer mogelijk is!

 

Dienbladen Sara van Broste

De Sara dienbladen van Broste zijn een mooi voorbeeld van de nieuwe technieken en materialen die we tegenwoordig kennen. Door de dikke emaille glazuurlaag, die mooi glad is afgedekt met een transparante coating, krijgen deze metalen bladen een unieke look.

 

Dienblad en keukenaccessoires van Hübsch

Samen met de snijplanken komt dit houten dienblad mooi tot zijn recht en zorgt het voor balans in de keuken: de ronde vorm voegt echt iets toe aan de rechte lijnen van deze keuken.

 

Servies en glaswerk als pronkstuk

Een servieskast vol met prachtig aardewerk en siervolle glazen, dat is iets waar we allemaal blij van worden toch? Het Nordic servies van Broste Copenhagen is ervoor gemaakt, lijkt het wel, net als de mooie Bubble glazen en karaffen.

 

Broste Nordic Sand servies

Servies is soms ook gewoon mooi om naar te kijken! Het Nordic Sand servies is gemeleerd en wordt steeds weer uitgebreid met nieuwe onderdelen, zoals de voorraadpotten en botervloot.

 

Weer een mooi stilleven van Broste waar we van kunnen genieten, met een mix van materialen die elkaar goed aanvullen. De kommen zijn uit het Nordic Sand servies, de lepel is uit de Tvis serie bestek.

 

Broste glazen en karaffen

Of wijn ook echt lekkerder is uit een mooi glas weten we niet, maar dat het er beter uitziet is wel zeker! Ook een karaf maakt een heel verschil voor de beleving op tafel, met water of wijn erin. Echt een aanrader voor een mooi plaatje, ook in je servieskast.

 

Bron foto's: Broste Copenhagen