Ga terug

Een mooie tafel met Broste Classics

Broste Hune espresso bestek

 

Zeker in de maand december is er volop aandacht voor een feestelijke sfeer in huis. Het kerstdiner is daarvan voor veel mensen het hoogtepunt. Lekker eten, leuke gasten en een mooi gedekte tafel, dat is wat je zoekt. Met het bestek en glaswerk uit de Broste Classics serie kan dat laatste in elk geval niet mislukken.

 

Bubble glaswerk: elegant en speels

De glazen en karaffen uit de Bubble serie van Broste Copenhagen zijn gebaseerd op eerdere ontwerpen uit de geschiedenis van Broste, maar dan vertaald naar vandaag. Mooie voorbeelden van dagelijks design, met de tijdloze kwaliteiten van een klassieker.

 

broste-bubble-karaf

 

Alle onderdelen van het Bubble glaswerk zijn voorzien van kleine luchtbelletjes in het glas, wat een speels effect geeft. Het glas is prachtig geblazen, in de typische Scandinavische rustige stijl.

 

broste-bubble-glaswerk

 

Elegant en niet allerdaags, dit is een serie glaswerk waar je van gaat houden. Het Bubble glaswerk is ook praktisch, het kan gewoon in de vaatwasser worden afgewassen.

 

Broste Coal servies

 

Vanzelfsprekend combineert het Bubble glaswerk erg goed met de serviesseries van Broste, zoals de Coal en Sand serviezen. Een compleet plaatje!

 

Broste Sea servies

 

Ook de Nordic Sea serie is prachtig met het Broste glaswerk, op de foto zie je de Smoke karaf, een andere glaswerkserie van Broste die we erg mooi vinden.

 

broste-glass-dessert

 

Foodblogger Madeleine Lu maakt met deze tumblers de mooiste desserts, dit is toch om op te eten?

 

Hune bestek: kies eens wat anders!

Als je bent uitgekeken op het standaard tafelzilver, dan is het Hune bestek misschien iets voor jou. Het Hune bestek is er in drie kleuren: matzwart, titanium espresso en mat zilver.

 

Broste-hune-bestek

 

De zwarte en zilveren Hune bestekken kan je ook uitstekend combineren, als je echt iets aparts wilt op tafel. Al het Hune bestek kan ook gewoon in de vaatwasser, wel zo praktisch toch?

 

Broste-hune-bestek-zwart

 

Het matzwarte Hune bestek oogt rustig en komt vooral goed tot zijn recht bij een neutraal, licht servies. Op deze marmeren snijplank is dat prachtig te zien.

 

broste-hune-espresso-detail

 

Het prachtige Hune espresso bestek lijkt te stralen en is prachtig met zowel een donker als licht servies, zoals de Coal of Sand serie van Broste. Onder invloed van het licht verandert de kleur door de kleurdiepte van dit mooie bestek.

 

Bron foto's: Broste Copenhagen & Madeleine Lu