Ga terug

Najaarscollectie 2016 van Broste

Broste AW16 h

 

De nieuwe Broste Copenhagen 2016 najaars- en wintercollectie is een perfecte mix van de moderne Nordic woonstijl met een hint van bohemian. Absoluut geïnspireerd door de natuur: de warme, diepe herfstkleuren zien we terug in de collectie. Neem een kijkje met ons naar wat je kunt verwachten dit najaar!

 

Najaarscollectie 2016

Met warme kleurcombinaties uit de natuur en de unieke Scandinavische prints van Broste Copenhagen creëer je een nostalgische en gezellige sfeer, ideaal voor de lange winterdagen. Natuurlijke elementen zoals hout, riet en marmer ontbreken ook niet in de collectie. In deze najaarscollectie heeft Broste ook de nadruk gelegd op tijdloze klassiekers zoals het Nordic servies, vazen en textiel. Het aanbod is uitgebreid met trendy nieuwe kleuren waarmee je mooi kunt mixen en matchen, omdat alles goed bij elkaar past.

 

Mooi Nordic blauw

Blauw is het nieuwe zwart! Van diepblauw tot zacht pastelblauw is deze klassieke kleur makkelijk te combineren in elk seizoen. Tijdloos en sfeervol!

 

Broste najaarscollectie 2016 stijlfoto

 

Eyecatcher is de blauwe vaas, maar ook de rotan zitbank is een stijlelement dat helemaal hot is: zit- en ligbanken zie je veel terug in de Scandinavische woonstijl dit jaar.

 

Broste najaarscollectie 2016 stijlfoto 2

 

Wandkleden en kussens met fijne patronen zorgen voor een warm gevoel. De blauw- en grijstinten brengen alles mooi bij elkaar. Zie je ook de metalen accenten? Zeker messing is een trendy materiaal dit najaar.

 

Warme kleurcombinaties

De combinatie van koraal, bordeauxrood en natuurlijke tinten straalt een gezellige en warme sfeer uit, je krijgt bijna zin in de winter als de je dit ziet!

 

Broste najaarscollectie 2016 stijlfoto 3

 

Poefs in alle soorten en maten zijn een slimme manier om je huis gezellig te maken. Het zit lekker, je voeten kunnen er fijn op uitrusten en ze zijn er leuk uit!

 

Broste najaarscollectie 2016 stijlfoto 4

 

Nog een mooi voorbeeld van het gebruik van messing, in combinatie met de warme kleur van de vazen geeft het een warm effect.

 

Botanisch groen

Dit blijft een populaire trend, ook het komende winterseizoen. Broste Copenhagen heeft de natuur- en dierenprints van deze trendstijl heel slim gecombineerd met klassieke tinten zoals blauw, rood en koper. De nieuwe frisse zeegroene tinten zien we terug in kussens, vazen en vloerkleden.

 

Broste najaarscollectie 2016 stijlfoto 5

 

Warme materialen en koelere kleuren werken heel mooi samen in dit stijlplaatje.

 

Broste najaarscollectie 2016 stijlfoto 6

 

De donkere houten wandbekleding vormt een mooi contrast met de witte muren die we meestal gewend zijn, zeker samen met de rustige tinten van de kussens. Denk ook eens aan een kleurtje op de muur als je wat gaat veranderen in huis.

 

Broste najaarscollectie 2016 stijlfoto 7

 

Groene, grijze en koraalrode woonaccessoires passen goed bij elkaar in je interieur. Deze plaid zorgt letterlijk en figuurlijk voor warmte in deze opstelling. Tip: deze Sirid plaids zijn prachtig.

 

Broste najaarscollectie 2016 stijlfoto 8

 

Bron foto's: Broste Copenhagen