Ga terug

Herfst/winter 2015 collectie van Broste

Broste collectie najaar winter 2015

 

Nieuwe collectie van Broste voor thuis

Broste Copenhagen is zo'n woonmerk waar we altijd enthousiast van worden en niet over uitgesproken raken. Elk nieuw seizoen verrassen ze ons met een stijlvolle collectie met hun eigen Scandinavische twist. Een mix van traditie en eenvoud, gecombineerd met een stoere landelijke uitstraling. Dit jaar viert Broste haar 60-jarige bestaan en komen ze met veel unieke, eigentijdse producten waarbij het kleurenpalet is beïnvloed door de noordse natuur. In deze blogpost hebben we de mooiste nieuwigheden voor je op een rij gezet.

 

In de nieuwe najaarscollectie van Broste vind je veel donkere, warme kleuren - bijvoorbeeld bordeaux rood - en dikke stoffen met metallic afwerking. Perfect voor een sfeervolle herfst en winter.

De natuurlijke elementen en neutrale kleuren vormen een eenvoudige basis om een klassieke Nordic stijl te creëren.

 

Natuurlijke stijl van Broste

 

Prachtig woontextiel vol met variatie van kleur en textuur, van leer tot linnen. De populaire lijn met vloerkleden is uitgebreid met nieuwe typen, in alle veel voorkomende maten.

 

Woontextiel en vloerkleden van Broste

 

Metallic kleuren zoals goud en koper zijn ook dit najaar nog steeds een trend. Gebruik het als accentkleur, zo maak je gemakkelijk een industriële "look". In combinatie met de trendkleur van 2015, marsala, of juist met diepe aardekleuren (b.v. donkerbruin of oker) krijgt het interieur een elegante, warme sfeer.

 

Poefs en vazen van Broste

 

Warm woontextiel

 

Kerst inspiratie ontbreekt niet in de nieuwe kerstcollectie van Broste. Welke ster heeft jouw voorkeur? Een traditionele "look" met klassieke kleuren, een natuurlijke "look", of een grafische "look" met een moderne twist. Er zit voor alle smaken wat tussen dit najaar.

 

Kerststerren

 

nieuwsbrief Broste new arrival AW15 e