Ga terug

Mix & match met Broste Nordic servies

Broste nordic servies mix & match

 

Naast de populaire Nordic Sea serie heeft Broste Copenhagen het nieuwe Nordic Sand servies ontworpen dat geïnspireerd is door de mooie zandkleuren langs de Scandinavische kust. Door dezelfde vormgeving en afwerking zijn deze 2 series uitstekend te combineren. Lees verder voor inspirerende voorbeelden!

 

Broste Nordic servies heeft alle typische kenmerken van Scandinavisch design: een eenvoudig, tijdloos ontwerp maar met een luxe uitstraling. Het servies is een duidelijk statement dat kleur en patronen heel goed samengaan bij een rustig Scandinavisch interieur.

 

Nordic sea sand tableware

 

Of je nou een mooi luxe tafelkleed gebruikt, of alles meteen dekt op een ruwe houten (tuin)tafel, dit servies blijft je blik vangen. Mix & match en geef er je eigen draai aan: gebruik gerust beide series door elkaar, dat werkt heel goed.

 

Broste Nordic borden

 

Op dit moment hebben we een complete collectie Nordic servies voor je om uit te kiezen, van kopjes tot diepe borden. Zo heb je eindeloos veel mogelijkheden om te mixen en te combineren.

 

Nordic Sand servies Broste

 

Nordic servies theeservies

 

Dit jaar hebben we nog meer aanvullingen op het Nordic servies assortiment, zoals het grote pastabord en de ovale borden. Ideaal om je gerechten prachtig te serveren voor een feestje met familie of vrienden. Het eten smaakt er misschien niet lekkerder van, het ziet er in elk geval schitterend uit!

 

Nordic servies ovaal bord

 

Nordic servies eettafel

 

Juist door de series Sea en Sand te combineren kan je je eigen stijl creëren. Neem bijvoorbeeld een Nordic Sand dinerbord met een Nordic Sea ontbijtbord, dat past perfect bij elkaar. Beide series zijn geïnspireerd door de zee en dat zie je duidelijk terug. Veel plezier met uitzoeken en alvast eet smakelijk!