Ga terug

Woonaccessoires en woondecoratie

woonaccessoires

Veel Scandinavische woonaccessoires zijn vandaag de dag online te koop, ook bij Homezy natuurlijk. Traditioneel zijn de 'stenen' winkels de eerste keus om woondecoratie te kopen, maar steeds vaker nemen mensen 's avonds hun tablet op schoot en gaan ze via websites zoals Flavourites en Beslist.nl op zoek naar leuke woondecoratie voor in huis. Ook gewoon zoeken op Google levert veel leuke woonideeën op. Wat is er allemaal nog meer te vinden?

 

Weheartit

Een goede tip om woondecoratie en styling tips te vinden is de site Weheartit, een website vol met foto's van mooie dingen die mensen zelf kunnen plaatsen. Je kunt zelf snel een collectie foto's maken, door op de mooiste foto's te klikken en ze zo toe te voegen aan jouw favorieten. Wat de site zo bruikbaar maakt is de goede zoekfunctie. Zo tover je in een oogwenk een indrukwekkende hoeveelheid prachtige foto's op je scherm die te maken hebben met wat je zoekt. Niet alleen woondecoratie, maar alle onderwerpen die je kunt bedenken.

521de1da5c9930cc122ab0de4f9f6b42

 

Ook heel bruikbaar is Pinterest, waar ook veel foto's staan maar die werkt weer net op een andere manier. Ook hier kan je interieur inspiratie opdoen over de mooiste woonaccessoires of de leukste stylingtips afkijken van de professionals. Handig, want goed gestolen is nog altijd beter dan slecht bedacht. Zo kan je je eigen landelijke interieur gemakkelijk aanpassen met een make-over!

 

Styling tips

Een tip voor het combineren van woonaccessoires: varieer een paar keer per jaar, zo blijft het spannend in je interieur. Vervang b.v. de kussenhoezen om het seizoen, kies de kaarsen uit die passen bij de tijd van het jaar en zet eens een mooie lantaarn op tafel. Natuurlijk kan je ook makkelijk met een tafelkleed of plaid een kleurrijk (of juist rustgevend) accent aanbrengen. Heb je ook leuke woonideeën? Laat ze ons weten, dan nemen we ze mee voor de volgende keer. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om met woondecoratie je huis op te fleuren.