Ga terug

Woonaccessoires

 

Scandinavische woonaccessoires

 

Mooie luxe woonaccessoires om je huis mee op te fleuren, rechtstreeks uit Scandinavië: net als jij zijn we er bij Homezy dol op. Hou je van sfeervol wonen met een 'Nordic twist', dan kan je hier je hart ophalen. Je vindt bij ons mooi woontextiel om je huis mee in te richten, lantaarns en bloempotten voor extra sfeer thuis maar ook servies om heerlijk van te genieten. Maar ook grotere accessoires vind je hier: onze kleine meubels en lampen zijn prachtige blikvangers die je zullen verrassen. Om je spulletjes een goede plek te geven hebben we handige opbergers voor je. Alles wordt door ons uitgezocht uit de collecties van toonaangevende Scandinavische woonmerken, zodat het samen één wooncollectie vormt.

 

Accessoires in Scandinavische stijl

Bij Homezy vind je originele, betaalbare woonaccessoires met een Scandinavisch accent. Dat betekent rustige motieven en kleuren en veel natuurlijke materialen, zoals katoen en hout. Maar ook aandacht voor een verantwoord productieproces, want de wereld is te kostbaar om verkeerd mee om te gaan toch? Daarom kijken we net als jij heel bewust naar welke woonaccessoires we aanbieden. Geen rommel, maar duurzame interieur accessoires waar je lang plezier van hebt. 

 

Koperen woonaccessoires

 

Sierkussens om verliefd op te worden

Een speciale aanrader in ons aanbod van luxe woonaccessoires zijn onze kussenhoezen, die we hebben uitgezocht bij de merken Linum en Broste Copenhagen. De hoezen zijn stuk voor stuk mooi van kwaliteit, goed afgewerkt en duurzaam. De Linum collectie kussens is inmiddels geliefd onze klanten, omdat de ontwerpen zo goed met elkaar combineren: dezelfde kleuren komen steeds weer terug in elke seizoenscollectie. Heel slim, want zo kan je je woonkamer gemakkelijk weer aanpassen aan de nieuwste trends, terwijl de vorige collectie er uitstekend bij blijft passen.

 

Passie voor wonen

Ieder jaar zijn er talloze woonbeurzen waar de nieuwste producten op het gebied van wonen worden getoond. Parijs, Frankfurt, Amsterdam, Kopenhagen: keuze genoeg als je van sfeervol wonen houdt. We bezoeken steeds beurzen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, zodat de Scandinavische accessoires die je bij ons vindt steeds up-to-date zijn. Neem eens een kijkje, er zit altijd wat leuks bij. Veel shopplezier!

 

 

Typisch Scandinavisch

In onze collectie vind je alle elementen terug die je mag verwachten van Scandinavische woonaccessoires: de ontwerpen zijn eenvoudig, de gebruikte materialen zijn natuurlijk en het straalt warmte uit. Met deze elementen breng je warmte en sfeer in je interieur, zodat je zult genieten van je huis en er een echt thuis van maakt. Dankzij de ontwerpers van Hubsch Interior, Broste Copenhagen en Linum Design haal je zelf een stukje Scandinavië in huis.